-

igår vad jag i malmö med sebbe och kollade kläder, hittade dock inget speciellt.. på kvällen drog jag och tränade sen var det helt omöjligt att somna när jag kom hem haha, jag hann få 2 timmars sömn inatt och gick sedan upp och jobbade 9 timmar, sjukt mycket att göra på jobb, wöö. dagens ros går till min kollega marco som hade gömt ett wiener bröd och en cola i min cykel. hej

25/26e dec

Igår bar det av till en gammal jobb polare, Rickard, verkligen inte lugnt, till alla er som inte druckit Fernet så råder jag er verkligen att avstå från det, man mår skit dåligt av det och det smakar skit! haha! Efter vi varit hos Rickard drog vi vidare ner på stan och jag somna vid 10 tiden på morgonen..

Idag gick jag upp riktigt sent, men hann precis ner till en speciell affär som jag ville gå in i innan dem stängde, där hittade jag en riktigt snygg skjorta & ett par byxor från d&g.

Tyvärr så har systemkameran gått sönder så bilderna är från min mobil, inge vidare kvalitet




Skjortan! (dålig kvalitet..) snygg är den iaf! :D



God jul på er alla!

Hoppas ni haft en lika härlig jul som mig :)

Här kommer och lite bilder från idag så ser ni ju även min nya frisyr! Måste tillägga att jag är grymt nöjd med den, ser kanske inte ut som om det är så stor skildnad men jag har ca 1 cm på sidor/nacke och 1 dm där uppe.. ni som känner mig vet vilken skildnad det är ;)



Nöjd man!



mormor till vänster!



Sista arbetsdagen imorgon!

Så härligt, älskar vädret! Imorgon är det dags att jobba sista dagen innan man har ett par dagars ledighet, innan jobb ska jag klippa mig, funderar på att dra på rätt så oredntligt och korta ner/tunna ut så jag inte har så långt hår, kort i nacke/sidorna och lite längre hår högst upp på huvet, så jag fortfarande i princip kan ha "backslick" fast väldigt kort jämfört med innan ;).
Idag gjorde jag nog sjukaste vurpan, riktig sånn kalle anka trampar på bananskal och bara flyger. trillade i en trappa när jag jobbade, all post bara flög iväg som konfetti och jag landade rakt på ryggen/sidan av kroppen, tappade andan och allt, aja. tur det gick bra iaf har inte märkt några större skador än att jag är rätt öm på vissa ställen!

_

Igår var det 45årsfest för min fassa hemma hos oss så det blev inte mycket sömn inatt i och med att jag gick upp klockan halv 8 för att dra och åka skidor över dagen med två polare! Var riktigt roligt, vi lurade med oss han som inte var stabilast på skidor till en backe som var avstängd, där höll dem på att spruta ut snö ur en snökanon och det hann inte riktigt bli till snö/is, vilket resulterade i att det var väldigt blött där snö-kanonen sprutade. i alla fall så när vår polare kommer åkandes där med lite sådär halvdan balans, jag ser allting eftersom jag åker bakom honom. så hans suger skidor fast i den blöta snön och det är väldigt svårt att beskriva men han gör något desperat försök att springa fram (med skidor på) för att få upp balansen men det hela går så snabbt att han inte ens hinner ta fram händerna utan han bara face-plantar snön med ansiktet så hårt att det var ett stort hål i backen med hans ansiktsformer?! HAHAH jävlar va ont i magen vi fick som vi garva åt det.




helg



Den här bilden beskriver nog min vecka rätt bra ;) mitt drickvatten frös till is när jag var ute på mina rundor på jobbet. Imorgon fyller fassan 45 och jag har inte fixat någon present än, kom nyss hem från jobb/träning och klockan är 19:50, köpcentret stänger 20:00, inte alls typiskt mig

sjuk?

Here is one of the moments that you love to hate me and you hate you love me so, because everything simple gets complicated when we don't talk no more and understand that you feel this way and I'm sorry for my actions yesterday but I can't turn back the fucking time and I can't get it outa' my mind. I wish life was like A, B just as easy as 1,2,3,       come on'





Så här ser det ut när man är på väg till jobb, lagom ljust ute och härligt väder fan inte konstigt man håller på att bli sjuk, hoppas fan inte jag mår värre imorgon lär bli tungt att jobba i så fall. Dock har jag äntligen fått lönen nu så det är ju ett stort plåster på såret för tillfället ;)

wöh

Har varit en riktigt sjuk helg och vecka. ;) I veckan har jag jobbat alla dagar förutom onsdes riktigt skönt att ha en ledig dag ibland! i fredes var det 20 års middag hos dennis, jag hade inte tänkt dra ut över huvud taget för jag var otroligt trött efter jobbet i fredes, jobbade länge och började väldigt tidigt.. men det sluta ändå med att jag vakna upp dagen efter och mådde skit och insåg att jag skulle iväg på förfest innan firmafesten och jag hade 2 timmar på mig att nyktra till och allt som skulle fixas innan jag skulle iväg, kläder, dricka, mat etc. (y) firmafesten blev iaf riktigt rolig och efter vi varit i lokalen i landskrona begav vi oss in till helsingborg :)

På gång!

Har varit ledig hela veckan hitils, inte funnits mycket att göra på jobb! Måste säga att det har varit riktigt skönt, speciellt i den här extrema KYLAN. Nu har jag iaf äntligen fått energi att ta tag i träningen på gymmet ordentligt:) så nu har jag kört på hårt igår tisdes och idag! Känns verkligen att man gjort en bra insats när man vaknar upp dagen efter och knappt kan röra sig pga av träningsverken;) men det är så det ska va. inga haldana insatser här inte.

I veckan ska jag ut och handla dem sista julklapparna, fattas bara att köpa till mina föräldrar, och det är ju alltid lika lätt, slutar väll som vanligt med en påse godis till fassan och ett "fint" ljus till mossan. haha nej så tråkig vill jag inte va i år, dags att ta tag i det och hitta något ordentligt, bara att komma med förslag om ni har det! :)

RSS 2.0