HTC HD2

Igår vart det middag och firande av en polare som fyllde 20! Riktigt trevligt och härligt att mjuka upp med go mat och dricka med ett riktigt härligt gäng!

Idag har jag varit en vända på stan och beställt en ny mobil, HTC HD2! Fan vad jag längtar tills jag får den, leveransen skulle ta ca 2 arbetsdagar så jag räknar med att jag har den på tisdag! :) Även beställt två skydd till den/extra minneskort etc etc! (y)

Htc hd2:


På den högra bilden är det en IPHONE till vänster och den jag köpt till höger, riktigt härlig display på den :)

!

Haha man blir rätt paff att folk fortf går in och kollar här trots min usla uppdatering som inte skett på hmm, 2 månader..? Braaa johan

Har iaf nyss fått fast anställning heltid på Hertz/Bildeve! :) Riktig tur och är riktigt glad över jobbet som jag trivs skit bra på, roliga och bra arbetskamrater! Mina arbetsuppgifter går ut på att bland annat; Hyra ut bilar, köra ut dem till kunder, tvätta/städa dem (bilarna;)). Så blir en hel del körande till landskrona/höganäs/halmstad osv :) Riktigt fint, har men en en rätt lång körning så går dagen hyffsat snabbt.
Har även tränat nu i 4-5 månader 5 gånger i veckan och når aldeles snart mitt mål med träningen, men det hojjtar jag till om när jag nått mitt mål!

Får väll försöka uppdatera liiite oftare iallafall med tanke på dem imponerande sidvisningarna jag fortfarande har efter 2 månaders inaktivitet... :O!

RSS 2.0