.

haft en lugn och härlig helg :)
idag kom jag och ralle äntligen ut på havet för att fiska som vi snackat om ett bra tag utan att det blivit av! sjukt härligt och avkopplande :D


Ralle^



Jag och STORFÅNGSTEN hahahaha!

Fredag

Tell me liiiiies tell me sweet little lies.

Liten fortsättning på förhållande temat då, idag blir det 2 tips. Skulle igentligen gjort det här inlägget för nån dag sedan men har inte blivit av för jag har försökt få tag på en bild angående ett tips jag hade tänkt skriva om. Men nu får det bli utan bild!

Det här är ett tips som du kan göra när du är i ett förhållande och har t.ex 1 års dag eller liknande.. Nämner inga namn men en kompis flickvän hade gjort det här till honom: han hade varit på jobb och det var deras 1 års dag, hon var hemma och väntade på att han skulle komma hem från jobb, när han kom hem så var hans lägenhet nersläckt och hon ledde in honom till vardagsrummet där det var helt upplyst med 200 värmeljus som var utsatta på vardagsrums golvet med motivet "ÄLSKAR DIG". Inget dåligt välkommnande, efter att ha beskådat ögongodiset lite så la dem sig i sängen och *pratade* eller något, men efter ett litet tag börja det lukta brännt.. ja nu är det bränt stort på golvet "ÄLSKAR DIG" eftersom att ljusen blev väldigt varma. dyrt? ja. gulligt? ja.
Mitt tips är att göra det här med ljusen men håll koll på vart du sätter ljusen och hur länge..

Det är viktigt att tänka på att det viktiga är inte att lägga ner massa tid och pengar på det du gör. mer "tanken som räknas"

Laga mat, det är något jag hade uppskattat mycket, gärna någon speciell maträtt som man kan diskutera lite om, så det inte blir spagetti&köttfärsås, "mmmm jo det här var ju otroligt gott hur kom du på att göra spagetti? är inte det italienskt?" ja eller hur jätte intressant.


Ny vecka

Tackar för alla positiva kommentarer! Får ju en att faktiskt sätta sig och skriva något nytt, fick önskemål om att skriva något mer inom kategori förhållande/hur en flickvän ska vara.. så antar att jag inom kort tid fortsätter med lite tips omkring det :) förhoppningsvis imorgon (tisdag)

för övrigt har det varit en toppendag, hoppas verkligen inte att dem ringer mig imorgon bitti och säger att jag ska jobba. behöver sova ut lite imorgon :)


Fredag

Haft en riktigt hemsk vecka på jobb med väldigt mycket att göra, jobbat till 6 tiden nästan varje dag. men kommer inte klaga när lönen kommer in :)
Ikväll blir det mest att vila upp sig, ska agera taxi med sebbe. känner mig inte alls lika trött längre så det blir utgång imorgon! KÖPENHAMN!?

Jag börjar bli riktigt trött på att höra om twilight hela dagarna när jag lyssnar på radio på jobb, antingen så är det på nyheterna eller så handlar programmet på radio enbart om twilight, visst det är bra filmer det håller jag med om. men varför bete sig som om det finns nån twilight gud att dyrka.

För övrigt måste jag säga att jag är grymt avundsjuk på mina polare som är på Qlimax nu.
Tycker det var lite synd att ingen hade någon önskan om något speciellt ni vill att jag ska skriva om?

171109

Hade tänkt bryta mitt mönster lite ikväll och skriva om något annat än hur trött jag är efter jobb!
Ni får gärna höra av er med ideér om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om. Ikväll hade jag bara tänkt skriva 5 tips i stora drag om vad jag tycker är viktigt eller kan störa mig på hos en tjej, sen får ni fundera vidare på om det är något ni vill ta efter eller inte. ;)

För att inte göra det tråkigt så tänker jag inte skriva med saker som "var glad och rolig"

  • Lägg inte all er energi på att ta reda på vad som hänt, vem som varit med vem/sagt vad om vem, etc etc ni förstår. Lägg istället den energin på er själva. Visst ni är tjejer och det är tydligen väldigt viktigt att ha koll på det mesta men håll det på en lagom nivå

  • Är ni i ett förhållande och ställer krav på vad ni inte vill att er partner ska göra, se till att hålla samma krav på dig själv då också. Även fast att din partner kanske inte bett om det. Dubbelmoral är inget någon tycker om

  • Planera/lova inte något som du igentligen inte har tid med fast att du hemskt gärna hellre vill göra det än det du måste göra.

  • Killar (eller iaf jag) tycker det är en väldig trygghet att känna att tjejen på något sätt "tar hand om en", (i det här fallet menar jag inte sexuellt, haha), det kan vara allt möjligt men t.ex att vi killar är trots allt inte lika ordentliga, det är mycket man ska hålla reda på, tider, 'möten', städning osv.. Jag tycker att det är väldigt skönt att ha någon att luta sig mot som påminner en om viktiga saker som man antagligen inte hade glömt men ändå vill man känna sig säker så man kan slappna av. Menar verkligen inte att vi ska ligga på soffan och ni ska ta hand om allt. Men det där lilla gör att man känner att någon där bak som ett litet extra spindelnät som fångar upp dem små minnesförlusterna vi ibland råkar ut för. Kort och gott vi vill känna oss omhändertagna.

  • Lyd din man

Okej den sista behöver ni väll inte ta allt för seriöst, behöver tyvärr gå till sängs nu nämnligen så hinner inte skriva den 5e punkten >:)

gonatt

Tröja från NN.07


Ny keps och Piké från Morris


Scotch and Soda


Ny vecka

Helgen tillbringade jag för det mesta hemma och sov ut massor, väldigt trött efter en veckas springande i trappor!
Lördagen var jag i Svedala på en outlet, sedan åkte vi in till malmö och åt/gick rundor. Även klippt mig rätt mycket kortare hade tänkt ta det steg för steg nu och skaffa en kortare frisyr så det inte blir värsta chocken om man skulle ta bort allt direkt! ;) Kommer lite bilder på några av tröjorna jag köpte i Svedala

Jobb

Första dagen gick bra, hade dock feberfrossa efter svin sprutan och det var riktigt tungt iom man mådde dåligt, folket är riktigt trevligt så det är jag grymt glad över :)
Idag, andra dagen på jobbet fick jag göra mycket mer, men det blev väldigt mycket springande i trappor och det är hemskt när man har så mycket kläder på sig, iom det är skit kallt ute.. ni kan ju bara tänka er hur det känns. Idag har jag inte känt av lika mycket biverkningar av sprutan och börjar fundera på om det kanske är nått jävla skit man tagit.. finns ju lika mycket folk som säger att vaccinet är farligt som folk som tycker man ska ta det, men vilket fall som så har jag redan tagit det nu så kan inte ångra mig ;) börjar närma sig helg och just nu känner jag mest för att ta det lugnt.. men vet ju hur det slutar

Anställningsintervju

Var på intervju på city mail idag och blev uppringd vid 3 tiden och blev erbjuden jobb redan imorgon så snart är det dags att gå till sängs så man är go o gla imårn första dan :)

081109

Can you meet me half way?

Lördag

Gick upp rätt tidigt och stack och träna med sebbe o tarek. Mådde sjukt jävla dåligt under hela träningspasset och  ett bra tag efter /:. måste vatt att jag inte ätit ordentligt. nu har jag dock landat igen och är sjukt taggad inför en grym kväll på Pascha med VIP bord som Norell och Alexander har fixat (djs). för övrigt ligger typ resten av familjen till sängs sjuka, (svininfluensan?) jag mår iaf bra än så länge hoppas det håller sig tills på måndag då jag ska vaccinera mig mot skiten.

Play with fire and you WILL get burned

Fotografi

En av bilderna jag och sebbe tog

En av bilderna jag och sebbe tog

051109

Ja det här trodde man ju inte, blogg?
Grym dag varit med Sebastian hela dagen vi har varit ute och fotograferat sedan hämtade vi två ormar som han nu ska ha. Självklart är det ju askul att smyga upp med ormarna i nacken på mig hela tiden när man minst anar det, tycker sebbe iaf.. Haha.
Tackar proffsen för hjälpen med bloggen också.

RSS 2.0