Värt att tänka på till det nya året

Enligt 'experter', eller ja vi kan kalla dem idioter, så kommer 2010 bli det s.k 'fluffiga romans året' då folk landar och funderar på att skaffa sig ett romantiskt förhållande.
Det hyllas helt klart, för vem vill nu inte ha det perfekta förhållandet, jo just det, 'alla', dem flesta iaf.
Nu är det ju tyvärr så att det finns en hel del nitlotter, för det mesta folk som inte kan hålla sig till en person, nu är jag inte den som har varit med om det här så himla mycket i mitt liv hittills. Möjligtvis för att jag alltid är så skeptisk och bestämd om min partner nu skulle visa minsta lilla tendens till att inte kunna hålla sig till vad som gäller. Det finns signaler som snabbt bevisar vilket psykiskt tillstånd personen är i, och som bara bevisar att dem inte har något att göra i ens liv:
(Utgår inte från vad jag personligen varit med om så ingen behöver ta åt sig, det här är allmän fakta/funderingar)

'Attention whores', väldigt lätt att märka av på en person om dem inte känner att det räcker med att en person uppskattar dem. Flörtar personen med alla/visar upp sig (för flera stycken och känner sig på det här sättet omtyckt) dvs, bekräftelse. Visst dem lär också hitta någon, för tillfället, eller någon på deras nivå iaf, det är bra, för det finns lika svaga kort på båda sidor av könen. men vad vi är ute efter här är ju någon att tillbringa minnen för livet med även om det inte alltid varar för evigt?

Sen har vi ju 'schizo' typen, vet aldrig vad dem vill eller om dem vill. Lönt att lägga energi på? Nej, man kan ju hoppas på att det är något personen växer ifrån men är det något som inte klickar rätt där inne från början så lär det inte bara försvinna.

'Ångest typen', ångest kan man få ibland, men blir det din vardag sök hjälp av någon kompis eller liknande, har det gått så långt att personen mår så konstant dåligt i dagens curling samhälle så är det något som inte stämmer. Kan kort sammanfattas som en blandning mellan "Attention whore" och "schizo" typen.

Viktigast av allt är att känna efter ordentligt efter magkänslan, känner du att det är helt rätt om du tänker till ordentligt och känner att det finns något i längden så kör, misstag gör man, försök bara hålla dem så få som möjligt.

Kommentarer
Postat av: Sebbeliiiiiiiiiito

Och att ta lärdom utav sina misstag ;)

2010-01-12 @ 02:40:21
Postat av: Angela

Alla har perioder i sitt liv då man testar både det ena och det andra Johan =) Dock är det bara sunda funderingar från din sida och det visar att du kanske klarar dig undan den fasen.

Men ett tips är att inte döma någon av dessa typer för snabbt då det snabbt ändras om de verkligen träffar den rätta och till sist vågar släppa in dem =)

Oj vad lång kommentar :P

Ha en bra dag!

2010-01-12 @ 09:32:51
URL: http://angelaaa.blogg.se/
Postat av: Emelie

Allt för många idioter och nitlotter. Vädligt bra skriver, skulle vara fler som tänkte som dig gällande förhållanden!

2010-01-12 @ 13:24:01
Postat av: Elin

Fin blogg!! :-)

2010-01-12 @ 14:57:19
URL: http://eliinnl.devote.se
Postat av: Anna | Heeneley

hellu nice blogg :)

2010-01-12 @ 19:59:15
URL: http://heeneley.blogg.se/
Postat av: Anna

Bra skrivet (Y) Jag håller faktiskt med det du säger :)

2010-01-12 @ 21:18:17
URL: http://chicalit.blogg.se/
Postat av: Mathias K

Till Angela: Har själv haft perioder i mitt liv så jag vet att sålänge man har viljan att komma ut ur skiten och ha ett positivt liv så går det. Antar att du tog åt dig på vissa punkter eftersom att du kommenterade så som du gjorde. Ta tag i skiten, klättra upp AND GET A GRIP!

2010-01-13 @ 15:56:25
Postat av: maja

Bra skrivit! Killar som tänker som dig är svåra att hitta, du är definitivt ingen nitlott :) Kram på dig

2010-01-13 @ 22:55:16
URL: http://littletingeling.blogg.se/
Postat av: Hanna

Riktigt snygg design! :)

2010-01-14 @ 15:00:01
URL: http://mentroru.blogg.se/
Postat av: Sarah

Mjo, jag håller med dig på några ställen. Men oftast är det så att människor inte kan delas in i olika fack. Jag tror inte att det funkar om man letar eftersom jag inte tror att man passar ihop med vem som helst, bara för att den andra personen i fråga både är snygg och snäll. Det är mer än så som måste klicka. Det är alltid trevligt med kärlek, men det är svårare än du beskriver det.

Du verkar smart och vettig annars. :)

puss!

2010-01-14 @ 20:11:46
Postat av: Johan

^SV Sarah:

hoppas ni förstår att jag inte kan säga exakt hur allt ligger till. helt omöjligt hade blivit en uppsats och undersökningar som tagit flera år att skriva/göra.

säger bara hur saker och ting ligger till i stora drag givetvis

2010-01-16 @ 23:49:11
URL: http://anderssonjohans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0